Details

Adres
Economiestraat 3
6361KD Nuth
Limburg
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

βœ…TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


045-5241200

fax : 045-5242228

Wat wij doen:
Welkom bij Transpo-Nuth B.V.

Transpo-Nuth is een dienstverlener die, met 95 goed opgeleide vakmensen en met 85 eigen motorwagens, in vele gespecialiseerde markten thuis is. Door een betrouwbare en klantgerichte manier van werken en het continu streven naar verbeteringen op het gebied van kwaliteit, efficiency en opleiding van onze medewerkers, laten we niets aan het toeval over. Dit vormt de basis van ons succes.

Het bedrijf kent zes afdelingen:
1. Losgestorte goederen, bestratingmaterialen, zand, grind en mineralen. Uitgevoerd zowel met kippers, containerwagens als betonmixers.

2. Exceptioneel transport. Zowel lengte transport tot 47 meter als breedte-, hoogte- en zwaartransport.

3. Dienstverlening voor industrie en bouw. Vervoer met open wagens met eigen laad- en loskranen, mogelijkheden tot 100 tonmeter en een vlucht tot 32 meter. Uiteraard gebeurt alles met gecertificeerd materieel en met gekwalificeerd personeel. Dienstverlening aan de glasproducenten voor het vervoer van bewerkt glas op bokken en het vervoer van tijdelijke accommodaties voor de verhuurbranche en bouwbedrijven.

4. Gespecialiseerd transport. Dienstverlening voor ziekenhuizen, elektronica- en de bierindustrie.

5. Internationaal transport. Vervoer met speciaal hiervoor uitgeruste opleggers van staal en staalgerelateerde producten zoals plaatstaal, coils, constructiewerk, overbreed en lang materiaal. Door de multifunctionaliteit van met name de Tautliners/huif opleggers, deels met laadklep of kooiaap, zijn wij echter ook perfect in staat andere producten zoals zak- of palletgoed te vervoeren.

6. Euroconvoy-service, die nationaal en internationaal met 7 begeleidingswagens exceptionele transporten veilig door het verkeer begeleidt. De begeleiders zijn gediplomeerde transportbegeleiders, die gecertificeerd zijn voor zowel exceptioneel transport als verkeersregelaar bij evenementen. Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:30 Steenplaza
Dinsdag : 08:30 - 17:30 Steenplaza
Woensdag : 08:30 - 17:30 Steenplaza
Donderdag : 08:30 - 17:30 Steenplaza
Vrijdag : 08:30 - 17:30 Steenplaza
Zaterdag : 08:30 - 14:00 Steenplaza
Zondag : geslotenDoelgroep:
Bedrijven

Diensten:
Containers, Gladheidsbestrijding, Distributie, Transportbegeleiding, Lengtetransport, Afvalinname, Staaltransport, Losgestort materiaal, Kippers met en zonder kraan, Vrachtauto's met laadkraan, Verhuur, Truckwash