Selecteer provincie

Details

Adres
Raiffeisenlaan 123
1693ER Wervershoof
Noord-Holland
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

✅TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


privé : 0228-582433

http://www.grondverzetbedrijfmolenaar.nl

[email protected]

Wat wij doen:
H. Molenaar is een loon- en grondverzetbedrijf uit Wervershoof voor al uw civiele werkzaamheden binnen en buiten de regio. Mijn dagelijkse werkzaamheden voor aannemers en wegenbouwers bestaan onder andere uit het uitvoeren van alle soorten kraanwerk. Het assortiment is uitgebreid en alle materialen zijn van uitstekende kwaliteit. Mijn brede dienstenpakket met betrekking tot alle grondverzetwerkzaamheden kan ik voor diverse klanten op professionele wijze inzetten. Dankzij mijn ervaring en ruime kennis van zaken ben ik op deze manier instaat voor iedere opdracht passende oplossingen realiseren.

Ik beschik over een kraan van 3,5 ton. Verhuur mogelijk (gediplomeerde machinist vereist).

Mijn diensten bestaan vooral uit het bieden van professioneel grondverzetwerk. Mijn betrouwbare grondverzetbedrijf uit Wervershoof heeft een perfecte en soepele combinatie gevonden in het aannemen van de meest vakkundige mensen voor iedere grondverzetopdracht en het leveren van kwalitatief hoogstaande diensten. Voor het betere bestratingwerk, sloopwerk. Een goede basis begint met gedegen grondwerk. Mijn bedrijf staat voor kwaliteit en levert diensten die inspelen op de directe behoeften van onze opdrachtgevers.
Tuinaanleg voor hoveniers en particulieren.
(uitgraven van vijvers, curnet uitgraven voor paden + aanvullen met zand of steenkorrel).
Kleinbouw putten (aanbouw uitgraven).
Baggerwerk (sloten uit baggeren).
Machinaal bestraten (machinaal banden zetten en voorafgaand werk).
Leggen van Stelton platen.
Sloopwerk.
Mocht u interesse hebben in verdere informatie of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, dan raad ik u aan contact op te nemen met mij.Specialiteiten:
Tuinaanleg , Vijvers, Kleinbouw putten , Baggerwerk, Machinaal bestraten , Stelton platen, Sloopwerk, Zand of steenkorrel

Service:
Gratis offerte, Alleen op afspraak